Boeken

De prijs: Jouw wensen bepalen onze kosten

Voor een uniek feest wil je een  DJ huren. Om een scherpe prijs te maken, zijn voor ons allerlei factoren van belang: de datum, locatie, apparatuur, duur van het feest, etc. De keuzes die jij maakt beïnvloeden onze kosten. Daarom kunnen wij geen vaste prijs noemen per feest. Om je toch een indicatie te geven, mag je uitgaan van een ruim kader: tussen de 300,- en 450,- euro. Wij zorgen er altijd voor dat onze prijs past binnen jouw budget. Dat komt goed!

Offerte op maat

In het boekingsformulier  geef je snel en eenvoudig de wensen door voor jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Binnen 12 uur sturen wij je een persoonlijk aanbod. Hierin geldt onze alles inclusief-garantie. Dat wil zeggen: onze prijs is inclusief alle mogelijke kosten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Onze scherpe prijs is inclusief:

  • Het gewenste aantal uren draaien
  • Reiskosten en parkeerkosten
  • Muzikale voorbereiding op basis van jouw wensen
  • Perfecte, rechtstreekse afstemming met de feestlocatie
  • Huur van apparatuur, lichten en rookmachines
  • Opbouwen en afbouwen van onze show
  • BTW en verzekeringen (De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het afdragen van de buma/stemra rechten en BTW is 6% op artiesten en dj’s)
  • Benieuwd naar de prijzen voor jouw unieke feest? Geef hieronder jouw wensen door. Onze prijzen berekenen we op basis van de volgende 3 punten.Heb je al jouw vrienden, familie en collega’s uitgenodigd? Of wil je een DJ huren voor een klein en intiem feest? Wat het aantal gasten ook is, wij zorgen met onze muziek voor een onvergetelijk feest. Onze lichten en geluidsapparatuur passen we daarbij aan op de grootte van het feest.Voorafgaand aan het feest spreken we af hoe lang wij komen draaien. Met veel plezier zijn wij er een paar uurtjes of verzorgen wij de muziek een hele dag of nacht. Ongeacht de duur van het feest zorgen we voor een swingende dansvloer.

1. Aantal gasten

Een intiem feest? Wat het aantal gasten ook is, wij zorgen met onze muziek voor een onvergetelijk feest. Onze lichten en geluidsapparatuur passen we daarbij aan op de grootte van het feest.

2. Duur van het feest

Voorafgaand aan het feest spreken we af hoe lang wij komen draaien. Met veel plezier zijn wij er een paar uurtjes of verzorgen wij de muziek een hele dag of nacht. Ongeacht de duur van het feest zorgen we voor een swingende dansvloer.

3. Apparatuur

Voor de meeste feesten verzorgen we een volledige show, inclusief sfeervolle lichten, rookmachines en kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur. Is er al apparatuur aanwezig op jouw feestlocatie? Dan doen we je een scherper aanbod.

 

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht