06 – 407 08 113

De prijs: Jouw wensen bepalen onze kosten

Voor een uniek feest wil je een professionele DJ huren. Om een scherpe prijs te maken, zijn voor ons allerlei factoren van belang: de datum, locatie, gewenste apparatuur, duur van het feest, etc. De keuzes die jij maakt beïnvloeden de kosten. Daarom kunnen wij geen vaste prijs noemen per feest. Om je toch een indicatie te geven, mag je uitgaan van een ruim kader: tussen de 450 en 600 Euro. Wij zorgen er altijd voor dat onze prijs past binnen jouw budget. Dat komt goed!

Offerte op maat
In het boekingsformulier  geef je snel en eenvoudig de wensen door voor jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest. Binnen 12 uur sturen wij je een persoonlijk aanbod. Hierin geldt onze alles inclusief-garantie. Dat wil zeggen: onze prijs is inclusief alle mogelijke kosten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Onze scherpe prijs is inclusief:

  • Het gewenste aantal uren draaien
  • Reis- en parkeerkosten
  • Muzikale voorbereiding op basis van jouw wensen
  • Perfecte, rechtstreekse afstemming met de feestlocatie
  • Huur van apparatuur, lichten en rookmachines
  • Opbouwen en afbouwen van onze show
  • BTW en verzekeringen (De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het afdragen van de buma/stemra rechten en BTW is 9% op artiesten en dj’s)

Benieuwd naar de prijzen voor jouw unieke feest?

Geef je wensen door via het formulier. Onze prijzen berekenen we op basis van de onderstaande drie punten. Heb je al jouw vrienden, familie en collega’s uitgenodigd? Of wil je een DJ huren voor een klein en intiem feest? Wat het aantal gasten ook is, wij zorgen met onze muziek voor een onvergetelijk feest. Onze licht- en geluidsapparatuur passen we daarbij aan op de grootte van het feest.

Voorafgaand aan het feest spreken we af hoe lang wij komen draaien. Met veel plezier zijn wij er een paar uurtjes of verzorgen wij de muziek een hele dag of nacht. Ongeacht de duur van het feest zorgen we voor een swingende dansvloer.

1. Aantal gasten
Een intiem feest? Wat het aantal gasten ook is, wij zorgen met onze muziek voor een onvergetelijk feest. Onze lichten en geluidsapparatuur passen we daarbij aan op de grootte van het feest.

2. Duur van het feest
Voorafgaand aan het feest spreken we af hoe lang wij komen draaien. Met veel plezier zijn wij er een paar uurtjes of verzorgen wij de muziek een hele dag of nacht. Ongeacht de duur van het feest zorgen we voor een swingende dansvloer.

3. Apparatuur
Voor de meeste feesten verzorgen we een volledige show, inclusief sfeervolle lichten, rookmachines en kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur. Ook beschikken we over een video-booth, waarbij de videoclips van de nummers worden getoond. Perfect voor een 80’s of 90’s party! Is er al apparatuur aanwezig op jouw feestlocatie? Dan doen we je een scherper aanbod.

Wil je meer weten over onze prijzen en beschikbaarheid? Vul onderstaand formulier in, je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord.