06 – 407 08 113

Music was my first love…

En die liefde voor de muziek is altijd gebleven!

 

Op 16-jarige leeftijd begon DJ John vol enthousiasme te draaien op verjaardagspartijtjes en examenfeestjes. Hij voelde gelijk aan van welke muziekstijl zijn leeftijdsgenoten hielden en zo wist hij er een knalfeest van te maken. Iedereen was laaiend enthousiast en DJ John niet minder. Daarom is hij zich steeds verder gaan verdiepen in de muziek en kwam tot de ontdekking dat muziek vele kanten heeft.

In loop der jaren is DJ John muziek gaan draaien die zeer gevarieerd is, zoals: Top 40, Dance, House, R & B, 70’s / 80’s / 90’s Dance Classics, Nederlandstalig, Après ski. DJ John is een allround DJ met een hoog party gehalte! Op vele feesten is DJ John dan ook van de partij, of het nu gaat om een bruiloft, evenement of themafeest, DJ John weet er één groot feest van te maken!

DJ John heeft verschillende drive-in shows tot zijn beschikking: of het nu gaat om een standaard geluidsset of een uitgebreide set met een lichtshow en videobooth, hij weet je atijd op een spectaculaire manier een onvergetelijk feest te bezorgen.

Wil jij ook een onvergetelijk muzikaal feest?

Vraag meer informatie aan of check de beschikbaarheid nu!