06 – 407 08 113

Karaokeshow

Bij onze karaoke show zal onze dj/presentator de mensen aansporen om hun favoriete liedje uit te zoeken en vervolgens te zingen. De artiesten hebben de keuze uit maar liefst 50.000 nummers in diverse talen en genres. De liedjes worden indien nodig aan elkaar gepraat en de karaoke blokken worden afgewisseld met lekkere plaatjes van onze dj.

Muziekquiz

Wij nemen je mee op een muzikale reis. De muziek master daagt je uit met jouw team je kennis in allerlei muzikale genres in te zetten, van pop tot musicalsongs. Ben jij op zoek naar de perfecte afsluiting van een actief programma of wil jij gewoon gezellig met je vrienden of collega’s genieten van een gezellig interactief moment? De muziekquiz is een leuke afsluiting van elk uitje en kan ook los geboekt worden. De muziekquiz kan op iedere denkbare locatie plaatsvinden. Wij komen graag naar je toe!
Alles wat nodig is voor de muziek quiz nemen wij mee, je hoeft dus zelf helemaal niks te regelen! De prijs voor een muziekquiz (op de door jou gewenste locatie) is op aanvraag.

Zangers

Allround DJ John is ook te boeken in combinatie met zangeres Pascalle de Vries of Harry Vesseur, zanger & entertainer. Op deze manier bieden wij een compleet feest, met de allerleukste muziek, de beste zang en gaafste lichtshow!